ЂАЧКИ ПЛАНЕР је пројекат који треба да приближи децу и родитеље у процесу одрастања.

Једноставна мала одштампана књижица, платформа на интернету, комуникација кроз друштвену мрежу. Различите теме које окружују одрастање са само једним циљем, да дете прође успешно кроз лавиринт изазова, да добије прилику да развије свој максимум, здраву и јаку личност.

Тако озбиљан и важан задатак коју је постао ноћна мора у времену интеренета. Деца без неопходног искуства и компаса, кроз технологије упадају у неограничен простор информација. Попут Алисине земље чуда, али без чаробних моћи бајке, она ођедном постају изгубљена, чак и својим родитељима и породици, страна и недохватна.

Тако тумарајући покушавају да нађу смисао, чија суштина је у унутрашности, а не спољашности, у властитом бићу, а не у непрегледном свету могућности.

Ђачки планер су само маркери, важни репери у стази детинства, теме које формирају личност. Тако се таба стаза и граде чврсти темељи, којима се формирана личност, и лакше, сигурније улази у живот.

Важна димензија је, да на почетку планер тестира и јасно осликава реакције, шансе и изазове младе личности. Родитељ има прилику да интервенише, помогне или охрабри.

Платформа је лична пормоција и комуникација са генерацијом кроз интернет.

Традиционална сигурност уз нови алати 21. века.


Podelite objavu