Korona Lavirnt  porodičnu atmosferu dijaloga i stone igre pretvara u edukativni i terapeutski proces suočavanja sa izazovima, upućuje na rešenja, (maske, izolaciju, vitamine, probiotike…) čak simulacijom pobede im samanjuje strah od pojedinih pojmova vezanih za period intenzivne situacije. Rezultat je dečija pripremljenost i obaveštenost na moguće okolnosti.

Najveći problem je što pojam igre, zvuči bezazleno i skromno, iako je u svetu trend da se vrlo ozbiljne edukacije i obuke sve češće demostriraju i sprovode kroz igru. U ovom slučaju stona igra je povod za zbližavanje, dijalog, objašnjenja, upoznavanja pojmova, usvajanje činjenica, oslobađanje od straha, upućenje na rešenja, opomena od opasnosti. Savršena kombinacija.

Svako može da pomogne kao STRATEŠKI PARTNER, kao donator, pokrovitelj ili kao podrška, jer  društveno odgovorna kompanija i želite da deca i njihove porodice lakše podnesu sve pritiske i posledice novih talasa. Da zaštitimo metalno zdravlje najmlađih i odraslih.

Druga dimenzija saradnje je komercijalni interes, da se porodični ambijent dopuni vašim proizvodima da se atmosfera za kuhinjskim stolom osladi vašim proizvodima, da se druženja, i proslave sa drugim porodicama obogati vašom ponudom. Da za vas osmislimo posebnu promociju.

Treća dimenzija je uključenje u marketinšku kampanju koju ćemo voditi  u zemlji, na Balkanu i svetu. Takmičenja, nagrade ili samo prateće aktivnosti. Da budete učesnik, nagrado davac, ili brend na kutiji, ili figura-maskota za igranje.

koncept i aktivnosti kao adut

Stona igra Korona Lavirnt izuzetno atraktivna proizvod jer je ceo svet u toj temi a niko do sada nije ponudio rešenje ovako precizno i efikasno. Naša specijalnost su inovativni proizvodi kao što je festival Exit, ulični svirači, elektro automobile i preko 100 drugih projekata.

Projekat ima i visoku društveno odgovornu dimenziju, kao i promotivni i marketinški potencijal, pored afirmacije vaših proizvoda. Plan realizacije je:

1. U oktobru  2022. manifestacija,  Festival optimizma porodice, “Baby exit”, i ULICA ZDRAVLJA uobičajno oko 40.000 posetilaca.

2. U novembru 2022. promocija igre za medije Korona Lavirnt na balkanskim prostorima povodom Nove godine..

3. U januaru 2023. internet marketing kampanja za Evropu (engleska, španska, francuska i nemačka verzija).

4. U aprilu (za Uskrs)  internet marketing kampanja za ceo svet, na barem 20 jezika.

povod

Korona je jedan od najvećih planetarnih događaja u 21. veku sa izuzetnim zdravstvenim, društvenim i ekonomskim posledicama. Ovaj zadatak i činjenica da i dalje postoji opasnost od povratka epidemije povod je da pokrenemo izuzetan projekat. jednostavan i.efikasan, velikog efekta na celu planet.

Ujedno manifestacija je  povod za humanitarni projekat brige za mentalno zdravlje mlade generacije ali i odraslih . Neophodno je da pronađemo način da potisnemo njihove strahove i ohrabrimo ih za slične izazove u budućnosti. Taj zadatak, zaštitnog znaka, maskote imaće stona društvena igra KORONA LAVIRINT.

Osnovna ideja je da je igra u 21. veku u prašumi lažnih informacija, reklama, serija, kanala i interneta, postala oaza opuštanja, druženja i skoncentrisane lične pažnje.

KORONA LAVIRINT

i osnaživanje mentalnog zdravlja dece i odraslih

zaštitni znak-stona, društveno edukativna igra za celu planetu

 

 

Poštovani direktore,

Udar korone je zatekao nespremne lekare i nauku. Glavna linija odbrane postao je imunitet, time i farmaceutske kuće koje su to nudile, i u preventive svrhe  i kod zaraženih za osnaživanje.

Hemofarm je time ponudio prvi zid odbrane i postao zaslužan za mnoga sačuvana zdravlja.

 

Obraćamo se vašoj kompaniji jer ima visoku svest, zašto je, i šta, potrebno u kritičnim trenutcima. Ujedno pripremamo ovu igru, kao odličnu terapiju, ali i medijski alat za planetarnu kampanju brige o dečijem zdravlju.

Predlog je da podržite stručnim znanjem, marketinškim timom, prodajnim resursima i sredstvima razvoj koncepta, kampanju i manifestaciju KORONA LAVIRINTA. Akcenat je što širi krug a posebno kao društveno odgovorni gest, u siromašnim sredinama.

Ukoliko smatrate da ovom projektu treba da damo širi okvir, molimo Vas za usmerenje na moguće partnere, ciljeve, konkurse ili postojeće projekte u vašoj zemlji.

            nacionalna kampanja kao prvi korak

Cilj je nacionalna edukacija je pandemija, al i popravljanje narušenog mentalnog zdravlja mlađih i odraslih. igrom LAVIRINT KORONE. Potpuno nova igra na temu izazova i ličnih rešenja u vremenu Korone, uspesi i opasnosti, izazovi i lični odgovori, vitamini i zatvaranje, strategijom do pobede. Zato smo u duhu misije,odabrali zadatak, dijalog i razvoj kulture pandemijske borbe u kriznim situacijama.

Posledice su nesagledive jer su mnoge tihe i sakrivene, a dve, mentalno zdravlje i postkoronalne tegobe prebolelih su najznačajnije. Pisholozi i lekari su ih ozbiljno detektovali. Ali do sada bez ozbiljnijih rešenja i odgovora.

Lavirint Korone kroz igru podstiče svest o opasnostima, nagrađuje mudrost preventive, ohrabruje mere zaštite. Posebno kod najmlađih obrazlaže, zašto treba biti oprezan i odgovoran.

Igra je fenomenalan učitelj ponašanja, jedinstven edukatora opasnosti, bezazlen čin edukacije.

Igra uživo, za stolom, u društvu, kao u neka stara vremena, i bez mobilnog.

Lavirint izazova kao odgovor ilustruje deci ograničenja koja su postojala. Ali sada, jasno i jednostavno, u društvu roditelja, braće i sestara, deke i komšija. Uz kolače i smeh. Strahovi se pobeđuju, dete oslobađa tenziju preživljenog puta. Rešenje jednostavno, terapija tako efikasna.

 

Igra i tema, zanimljivi celoj planeti.  Igra za ceo svet. DRUŠTVENA IGRA ZA PORODIČNIM STOLOM, KOJOM SE KORONA PRETVARA U RAZIGRAN LIČNI ODNOS KA POBEDI. Ali ujedno priča o važnosti imuniteta, higijene, pranju ruku, brige o zdravlju.

 

            autor projekta i Interart

Mojić Đorđe je preko 40 godina autor i inicijator velikog broja razvojnih projekata, humanitarnih, ekoloških i društvenih. Nosilac mnogih priznanja, od Zelenog lista, najvećeg priznanja za ekologiju do Srebne medalje u Briselu za inovacije, Srebrnog ključa za dizajn, evropsku EFFE etiketu i mnogo toga još. Kao predsednik nevladine organizacije Interart već 22 godine organizuje festival optimizma Babay exit na Petrovaradinskoj tvrđavi, niz konferencija, sajmova i manifestacija. Interart je neprofitna organizacija i svoju aktivnost zasniva na pomoći donatora.

            povod za ovaj projekat

Poslednje tri godine Korona je dominirala planetom. Pravog odgovora nije bilo.

Prošao je, nadamo se, glavani udar, što se kod pandemija nikad ne zna. Treba da iz pređenog iskustva izuvčemo glavni zaključak i budemo u buduće mudriji. To je ojačavanje privrednih stubova, edukacija stanovništva, jasna svest o opasnostima, posebno kod porodice, pogotovo kod najmlađih.

Pozivamo vaše ministarstvo, da iskustvo kompanija u borbi sa pandemijom predstavite u okrobru 2022. kroz manifestaciju, Korona lavirint, u Novom Sadu na SPENSu. Više informacija dostavićemo vam naknadno.


Podelite objavu