ĐAČKI PLANER
Dnevnik odrastanja, prvi adresar, spisak pročitanih knjiga, spisak E-mail adresa prijatelja, evidencija školskih obaveza. Planer je istorija porodičnog stabla. Na ovaj način festival Baby exit će ostati dosledan svojoj najvažnijoj misiji PAMETNOG ODRASTANJA mlade generacije.

ĐAČKI PLANER  osmišljen je da bude prvi „poslovni dnevnik za decu“ koji pomaže đaku da dobro koristi vreme i da na najbolji nacin rasporedi svoje obaveze.

Da je vreme novac, nije više samo fraza – to je činjenica koja prati i odrastanje. Savremeni život podrazumeva mnogo obaveza, a malo vremena.

.Ambiciozni đaci moći će da se učlane u klub Pametnica, koji afirmiše najuspešnije primene planera. Roditelji i studenti će biti u prilici da se uključe kao počasni saradnici, volonteri i simpatizeri festivala, i da pomognu stvaranju ambijenta i sadržaja za decu.

Planer je evidencija izlazaka, sportskih aktivnosti,, planiranja džeparca, dobijenih poklona, omiljenih jela, modnih trendova

To će biti kolaž tema kako efikasnije učiti, koje knjige pročitati, zašto treba preći sa igrica na ozbiljne programe. opreznost u saobraćaju, zanimlive profesije i nova znanja 21 veka kroz planiranje, marketing, zdravu ishranu, ljubav prema prirodi...

ĐAČKI PLANER je jednostavan alat i moćna inspiracija,  poluga za ostvarenje ciljeva  i alat za ceo život.

Današnje vreme nosi mnoštvom obaveza, bilo da smo zaposleni, studenti, ili samo učenici... Kako ostati aktuelan i ostvariti rezultate.

Đački planer  je svetionik koji uz institucije,  odgovorne kompanije, važne ličnosti detinstva i nežne roditelje smiruje buru odrastanja.

Iznad svega Đački planer je bajka koja pomaže da svako dete ostvari svoje snove.


Podelite objavu